شیوه استفاده از یخ زدایی فر توکار

چگونه با فر توکار یخ زدایی کنیم؟

وقتی به دنبال خرید فر هستید یکی از نکاتی که خیلی میتون براتون حائز اهمیت باشه ،داشتن قابلیت یخ زدایی مواد غذایی هست که البته بیشتر در فر های توکار برقی وجود دارد. ازدلایلی که این قابلیت در فر های گازی و برقی گازی کمتر دیده میشود زمان زیاد گرم شدن فر میباشد.

در گام اول به تعریف یخ زدایی می پردازیم:

یخ‌زدایی یعنی گرم‌کردن غذای منجمد در بدون پختن آن. این کار باید با توان کمتری انجام شود تا نتیجه طوری نباشد که قسمت‌های بیرونی غذا بپزد و قسمت‌های درونی آن منجمد یا خام بماند . پس برای رسیدن به این هدف باید صبوری قابل توجه ای داشت و انتظار سرعت بالا را نداشته باشید.

قبل از یخ زدایی با فر توکار

به تر از قبل از یخ زدایی با فر توکار مواد غذایی رو حتما از بسته بندی خارج نمایید و ماده غذایی را درون سینی فر یا ظروف نشکن و یا نسوز قرا دهید که یخ آب شده درون محفظه دستگاه چکه ننماید. در ضمن باید موادی را که توسط فر توکار یخ زدایی شده سریع مصرف کنید. از نمک زدن و گرفتن آن ها زیر آب جوش، باز کردن بسته و قرار دادن آن ها در محیط اتاق یا داخل آب گرم  به مدت بالاتر از نیم ساعت خودداری کنید.

برای اطلاع از بقیه برنامه پخت ها فر توکار کلیک کنید

گرم کردن مواد با فر توکار :

اصولا یخ زدایی مواد غذایی را با تمام فرهای توکار برقی میتوانید انجام دهید حتی اگر به صورت پیشفرض برنامه ای برای یخ زدایی تعریف نشده باشد. البته کمی ممکن است تایم یخزدایی با توجه به حجم مواد غذایی متفاوت شود ولی به صورت کلی شما میتوانید دمای داخلی فر را 80 درجه سانتی گراد قرار دهید و مدت زمان را بر روی 20 دقیقه تنظیم نمایید. توجه فرمایید حرارت داخل فر را برای افزایش سرعت بالاتر نبرید که با توجه به پخت روی مواد غذایی در هنگان طبخ باعث سوختن روی آن میگردد.

پیشنهاد نویسنده: برای اطلاع از انواع فر ها به علاوه بهترین قیمت کلیک کنید.

سعی کنید حتما پس از یخ زدایی شروع به پخت کرده و مواد غذایی رو به حال خود و در فضای آشپزخانه قرار ندهید..

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد